Колеги, някой имал ли е проблем с акумулатора. Имам в предвид, че всяка зима като паднат температурите и чисто нов акумулатор 100АН, 800А стартов ток започва да върти като стар боклук. Нямам отечка, нормално зарежда, мерих и когато върти стартера всичко било в норми, но пак проблем.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Как се сменя акумулатора на 166
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nvladev Покажи съобщениеКолеги, някой имал ли е проблем с акумулатора. Имам в предвид, че всяка зима като паднат температурите и чисто нов акумулатор 100АН, 800А стартов ток започва да върти като стар боклук. Нямам отечка, нормално зарежда, мерих и когато върти стартера всичко било в норми, но пак проблем.
Comment
-
Първоначално публикувано от dani_ku4eto Покажи съобщениеедна профилактика на стартера и проблема ти е решен,гаранция е пълен с гняс.Alfa Romeo 166 2.4 JTD /99/
Comment
-
Ето ви един линк на Varta,всеки да гледа и да преценява сам какъв акумулатор ще сложи.
Иначе за бензиновите тук дават от 70Аh до 77Аh даже и за V6.
http://www.varta-automotive.com/inde...&lang=en&range=
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеА свещичките как са ти?Alfa Romeo 166 2.4 JTD /99/
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеИ въпроса е какво е наложило това, какво се е променило в бензиновите двигатели и коли?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеИ въпроса е какво е наложило това, какво се е променило в бензиновите двигатели и коли?100Аh е акумулатор за голям дизелов микробус или за малко камионче .. може да са го смятали докато чакаш жената да напазари да си играеш с ел. седалките напред-назад на изгасена кола.
Last edited by code; d.m.y г., 22:15.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеНе търси логика в италианската инженерна мисъл100Аh е акумулатор за голям дизелов микробус или за малко камионче .. може да са го смятали докато чакаш жената да напазари да си играеш с ел. седалките напред-назад на изгасена кола.
Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Тя 9-ката ми е със 70Ah - дизелкак пък да не сложа на 6-цата 100 !? За 2,4 - 90 или 100 ок, ама за бензин да разкарваш тоя кютук в багажника е много тъпо.
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеТя 9-ката ми е със 70Ah - дизелкак пък да не сложа на 6-цата 100 !? За 2,4 - 90 или 100 ок, ама за бензин да разкарваш тоя кютук в багажника е много тъпо.
Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
Comment